Missie
Een droom van een kunstenaar en een bouwer. 
Paula Kouwenhoven en Jeroen van Schie wilden internationale kunst een mooie plek geven en ruimte bieden voor educatieve projecten. In hun zoektocht zijn zij uiteindelijk beland aan de Rotterdamseweg in Delft. Na een ingrijpende verbouwing hebben zij een vergadercentrum ontwikkeld waar kunst, natuur en gastvrijheid hand in hand gaan. Een plek waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coachingsgesprekken tot hun volledige recht komen. Het is een plek waar mensen graag bij elkaar zijn, waar een ieder zich na binnenkomst direct thuis voelt. Daarom de meest natuurlijke vergaderlocatie van de Randstad.


Geschiedenis

Paula Kouwenhoven en Jeroen van Schie zijn sinds 1999 de initiatoren en eigenaars van Art Centre Delft. De kern van Art Centre Delft is een voormalige boerderij uit de negentiende eeuw, deels gerenoveerd, deels uitgebreid met lichte, ruime vertrekken. Glaspartijen van vloer tot plafond geven het gevoel in een glazen huis te verblijven en een enorm houten terras biedt in alle jaargetijden een fantastisch uitzicht op het mooiste stukje natuur van Midden-Delfland.


Onze tuinen
Met zorg hebben wij de natuur om ons heen weten te versterken in een uitgebreide beeldentuin en een moestuin. In de beeldentuin vindt men een grote diversiteit van sculpturen van verschillende kunstenaars. 
De moestuin is de leverancier voor onze keuken. Sinds 2012 zijn wij gestart met een nieuwe vorm van verbouwen; permacultuur.
De diverse groenten en kruiden belanden direct na het plukken op de borden van onze gasten en dat proef je!email